top of page
Снимка на автораIRIS Solutions

Сметките за "Софийска вода" вече могат да се плащат чрез линк, интегриран в е-фактурата

Актуализирано: 12.06.2023 г.




Благодарение на партньорството между "Софийска вода" и IRIS Solutions в електронните фактури към клиентите вече е интегриран линк, чрез който те бързо и лесно могат да платят сметката си.

Всички клиенти на дружеството, абонирани за дигитална фактура, вече могат да платят своята сметка само с няколко клика.

Това е възможно благодарение на новата услуга „Pay by link“. Нововъведението дава възможност клиентът да заплаща сметката си за вода директно от фактурата, като натисне публикувания в нея линк. Той води до системата „IRIS Pay by Click“ , разработена от IRIS Solutions. Тази система позволява на клиентите да изберат от коя банкова сметка искат да наредят плащането си, директно през личния си профил в уебсайта на „Софийска вода“, без да се въвеждат банкови детайли. Така плащането става от избрана сметка на клиента към сметката на дружеството, но за разлика от конвенционалния банков превод, тук преводът се извършва в рамките на секунди.

„Софийска вода“, част от група на Веолия, постоянно внедрява иновации и дигитални решения в улеснение на своите клиенти.

Столичният ВИК оператор е първият доставчик на комунални услуги в България, внедрил системата „IRIS Pay by Click“, която улеснява дигиталните плащания на потребителите.

Всичко, което потребителят трябва да направи, е да кликне върху линка, да избере банката, от която иска да плати, да я оторизира да извърши плащането на посочената във фактурата сума. И да потвърди транзакцията. Лесно, бързо и удобно!

Това е писмото, което клиентът получава с фактурата си.

Това е прозорецът, който се отваря след кликване върху линка във фактурата.




76 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page