top of page
mira3966

Плати и спечели с IRISPay

Актуализирано: 3.10




От 1 октомври до 31 декември, всеки път, когато използвате IRISPay за плащане на застраховката си, автоматично се включвате в месечно теглене. Двама щастливци ще бъдат избирани всеки месец до края на годината и ще спечелят ваучер на стойност до 300 лева, който ще покрие стойността на тяхната застраховка, платена с IRISPay. Победителите ще бъдат уведомени директно, чрез имейл или телефонно обаждане от застрахователния си брокер.


Кой може да участва? 

Всеки, направил плащане по своята застраховка с IRISPay.  

 

Защо да плащаме с IRISPay?

Сигурност, на която можете да разчитате: IRISPay предлага най-съвременни мерки за сигурност, които защитават вашите финансови данни. Всяка трансакция е криптирана, гарантирайки безопасност при всяко плащане.

Ненадминато удобство: С IRISPay можете да платите застраховката си директно от банковата си сметка само с няколко клика, без да е нужно да инсталирате ново приложение или софтуер. Това означава по-бързо и по-лесно управление на вашите финанси

Без лимити на плащанията: Плащайте без ограничения в сумите – независимо дали премията е малка или голяма, IRISPay се справя с всичко бързо и ефективно.


Как става плащането с IRISPay?


Плащане с QR код



Плащане с линк



Застрахователни брокери участващи в кампанията на IRISPay


Светон Груп ООД 

Тип Ин Застрахователен Брокер ЕООД 

Кредит Център ООД  


Кои сме ние?


IRIS Solutions е лицензирана компания за платежни услуги в Българска народна банка. Ние сме водещата компания в областта на Отвореното банкиране в Югоизточна Европа. Предлагаме иновативни решения за сигурни плащания, както и предоставяме услуги за достъп до информация по сметки . Със своите продукти IRIS Solutions улеснява потребителите и бизнеса в управлението на техните финанси. Компанията успешно оперира в България, Гърция, Румъния, Хърватия и Кипър.



Спечели с IRISPay! Попитай своя застрахователен брокер за новия метод за плащане.

27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Commenti


bottom of page