top of page
mira3966

Отключване на успеха: Как Nula.bg трансформира финансовото управление с Iris Solutions

Актуализирано: 14.08



Nula.bg е онлайн платформа за счетоводно и финансово управление, която опростява бизнес операциите с функции като фактуриране, счетоводство, управление на заплати, интеграция с банки и автоматични данъчни изчисления. Тя предоставя в реално време финансови анализи чрез лесен за използване интерфейс, помагайки за по-добро вземане на решения и съответствие.


По време на последната ни среща Мартин Матеев, основател и изпълнителен директор на Nula.bg, сподели своите наблюдения относно подобрената производителност на компанията, постиженията и любимите функции на софтуера на IRIS Solutions.


Можете ли да опишете предизвикателствата, пред които Nula.bg беше изправена преди интегрирането на open banking продукта на IRIS Solutions?


М.М.: Абсолютно. Преди интеграцията с IRIS Solutions, имахме проблеми с мануалното равнение на банкови сметки. Беше времеемко и податливо на грешки, което често водеше до несъответствия в нашите финансови записи. Ръчното управление на плащанията също причиняваше забавяния, влияейки на паричния поток и навременните транзакции. Нашият софтуер липсваше безпроблемна интеграция с банки, принуждавайки ни да работим с различни платформи, което беше неефективно. Освен това, ръчното управление на банкови данни създаваше значителни опасения за сигурността.


Какви фактори повлияха на решението ви да изберете IRIS Solutions?


М.М.: IRIS Solutions предложи цялостна интеграция с множество банкови сметки, позволявайки ни да управляваме финансите от една платформа. Техните автоматизационни функции за съгласуване на банкови сметки и инициране на плащания обещаваха значително да намалят ръчния ни труд. Напредналите протоколи за сигурност осигуряваха безопасното управление на финансовите данни, което адресира нашите опасения за сигурността. Плюс това, наличието на специализирана поддръжка за клиенти беше ключов фактор в нашето решение.


След като започнахте работа с IRIS Solutions, кои функции на техния софтуер се откроиха за вас?


М.М.: Автоматизираното съгласуване на банкови сметки беше революционно, спестявайки ни значително време и осигурявайки точност във финансовите записи. Възможността за незабавно инициране на плащания опрости процесите ни на плащане. Наблюдението на банкови сметки в реално време предоставя актуална финансова информация, а напредналите мерки за сигурност, включително двуфакторна автентикация и криптиране, защитават всички финансови транзакции и данни.


Какви ползи и подобрения видяхте след партньорството с IRIS Solutions?


М.М.: Видяхме значително увеличение в оперативната ефективност благодарение на автоматизацията. Това намали човешките грешки в транзакциите, водейки до по-точни финансови записи. Спестяването на време беше съществено, тъй като ръчното съгласуване и обработка на плащания бяха елиминирани. Подобрените мерки за сигурност намалиха рисковете, осигурявайки спокойствие за нас и нашите клиенти.


Как това партньорство позиционира Nula.bg на пазара?


М.М.: Интеграцията с IRIS Solutions оптимизира нашите финансови операции и позиционира Nula.bg като водещ избор за бизнеси, които искат да опростят своите финансови процеси. Нашата цялостна платформа сега предлага още по-мощни инструменти, което ни прави водещ конкурент в индустрията.


Можете ли да споделите някои постижения, които Nula.bg е постигнала след тази интеграция?


М.М.: Успешно интегрирахме банковите сметки със софтуера ни, създавайки унифицирана система за финансово управление. Пълната автоматизация на процесите на съгласуване и плащане значително намали ръчната намеса. Видяхме високи нива на приемане от потребителите и положителна обратна връзка относно подобренията в ежедневните операции. Важно е да отбележим, че подобрихме сигурността на финансовите данни, без докладвани инциденти на пробиви в данните или неоторизиран достъп.

 


Искате ли и Вие да подобрите и оптимизирате счетоводните си дейности?



27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page