top of page
Снимка на автораIRIS Solutions

Галя Димитрова номинирана за Бизнесличност на 2022 г.

Актуализирано: 12.06.2023 г.


Galya Dimitrova, управляващият партньор на IRIS Solutions, бе номинирана за Бизнесличност на България за 2022 г. от CCI France Bulgarie Френско-българската търговска и индустриална камара (ФБТИК).

За четвърти път снощи организацията раздаде призовете в конкурса "Награди за иновации".



В церемонията по награждаването снощи участваха вицепрезидентът Илияна Йотова, вицепремиерът Атанас Пеканов, посланикът на Франция Н. Пр. Жоел Мейер, присъстваха много представители на бизнеса, политиката и неправителствени сектор.

Наградите в различните категории спечелиха:

  • Иновативен бизнес проект: "Vedamo"

  • Стартъп: “Lamon”

  • Корпоративна социална отговорност и НПО в областта на управлението на личните финанси: “Темида”

  • Бизнесличност на 2022 г.: Главният изпълнителен директор на "УниКредит Булбанк" и председател на УС на Съвета на жените в бизнеса в България Цветанка Минчева.

  • Специална награда на журито: "Sharena zadruga"

“Тази номинация е признание за личните ми усилия и за направеното от IRIS Solutions за проправяне пътя на отвореното банкиране в България и в Югоизточна Европа. Дължа този приз на екипа на IRIS Solutions, на партньорите и на инвеститорите, които повярваха, че бъдещето на финансите е Отворено. Искрени поздравления за всички наградени и всички номинирани! Благодаря на организаторите за признанието!”, коментира Галя Димитрова.

IRIS Solutions участва в надпреварата и в категорията Иновативен бизнес проект със своя платежен терминал, базиран на отворено банкиране.

Be open! Do Open Banking!

Още моменти от атмосферата на церемонията по награждаването - в галерията.



33 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page